2012. június 3., vasárnap

Essence Ultra Strong körömerősítő REVIEW

Sziasztok!
Már nagyon rég letelt a háromhetes kúra, amit végig kellett volna csinálnom, de sajnos nem vagyok az a típus, aki az ilyenekhez elég kitartó. Az első két hétben úgy ahogy rendesen tartottam magam ahhoz, hogy "két nap fenn, egy napra lemos", de az utóbbi időben azt csinálom, hogy minden lakkozás alá kenek a körömerősítőből egy réteget. Szóval még minden véleménynyilvánítás előtt: rendeltetésszerű használat esetén lehet, hogy máshogy (jobban?) teljesít a lakk.

Szóval, ilyen volt a kezdetekkor a körmöm, amiről egy posztot is írtam ITT:
És ilyen most, kissé rendszertelen, de folyamatos használat után:


Van körmöm!! :) Soha életemben nem volt még ilyen hosszú a körmöm, ami miatt igen hálás vagyok az Essence-nek. Nem tudom, hogy ez a lakknak köszönhető-e, vagy annak, hogy a kúra hatására erőt vettem magamon, és jó ideje nem rágom a körmöm (!!!), minden esetre erősebbek, hosszabbak lettek a körmeim. Szinte egyáltalán nem lemezesednek, bár még mindig nagyon vékonyak, ez genetika, nem hiszem, hogy valaha is változni fog.
Az biztos, hogy azért 85%-kal nem erősödtek, nem tudom pontosan megmondani, mennyivel, de egy jó 40-50%-ra becsülném én a változást.
Nagyon örülök, hogy megvettem ezt a lakkot, mondhatni megváltoztatta az életem. :)
Megvenném-e újra? Naná.:D


Aki használta, szintén ezt tapasztalta ezzel a lakkal? Aki nem, tervezi megvásárlását, kipróbálását?

Puszi,
Eszti

11 megjegyzés:

  1. Örülök neki! :)
    Nekem is ez a körömerősítőm van :)

    VálaszTörlés
  2. én eddig nem is tudtam, hogy ezt így kellene használni :OO nekem is megnőttek és nem töredeznek, viszont ugyanolyan gyengék mint eddig. :( hajlanak össze vissza, még egy pattanást se bírtam kinyomni, mert közben elhajlott a körmöm. lehet, hogy újrakezdem az egészet, és úgy használom ahogy kéne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sok sikert hozzá, remélem így jobban teljesít majd! Nekem is behajlik, de nem annyira durván, mint előtte.:) Majd írd meg milyen lett!

      Törlés
    2. Eszti úgyis lesz róla bejegyzés, de akkor most 3 hetet várnod kell rá, mert ma elkezdtem rendesen is használni :) remélem így tényleg jobban beválik

      Törlés
    3. Figyelni foglak :) Kitartást a kúrához - én genetikailag vagyok képtelen az ilyenekre szerintem xD

      Törlés
  3. Fú, először én se használtam rendszeresen (nem vagyok jó az ilyen dolgokban), de aztán megembereltem magam, hogy tudjak róla értelmesen írni a blogban. Én már túl vagyok a 3 hetes kúrán, csodát nem tett, de egyértelműen sokkal jobb a körmeim állapota. 1 hét kihagyás után újrakezdtem a kúrát, kb 10 nap múlva ér véget, akkor megint beszámolok róla a blogon, de egyelőre meg vagyok elégedve az eredménnyel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez tipikusan olyan, hogy ha csinálod, akkor jobb, de nem lehet abbahagyni :) Nekem most már egy körömnövekedést serkentő lakkal együtt az állandó alaplakkjaim közé tartozik.

      Törlés
  4. Szuper, ez felkerült a bevásárlólistámra most :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy segített a posztom a döntésben :) Majd írd meg bevált-e!

      Törlés
  5. De jó, mindenképp beszerzek egy ilyet :)Majd a blogomba írok egy bejegyzést h. h. vált be. :)

    VálaszTörlés