2012. június 8., péntek

Farmergatya update - DIY sort

Sziasztok!
Mielőtt bárki is megijedne, hogy egy ötezredik uncsi leírást talál arról, hogyan vágja le a gatyáját, megnyugtatlak titeket: én csak a saját verziómat mutatnám be, képekben. Még olvasni sem kell- olyan sokat! ;)
Eredeti állapot - anyától csórt ezeréves magasderekú famercsoda ;)

Egy szuper sortot használtam mintának

Szárak eltávolítva!

Nem akartam kirojtosítani, ezért felhajtottam a szárát. Csak a képen tűnik ám hosszabbnak az egyik!
Ez igazából a legalapabb update, de a variációk száma határtalan - gyöngyök, flitterek, szegecsek, feliratok, rojtosítás, rátétek, bojtok, dekupázs, batikolás - annyi mindent el tudok még képzelni hozzá, hogy nem lesz annyi farmerem, hogy mindet kipróbálhassam! Egy újabb darab azért még tervbe van véve (mivel manapság egy rövidgatya 6000-nél kezdődik, lassan megéri eleve hosszút venni és levágni), majd azt is bemutatom!
Ha esetleg valakit mégis érdekelne egy leírás, a Girlmachine blogon szuper DIY-t találtok, bár ott inkább a szegecseken van a hangsúly!

Nektek hogy tetszik ez a fajta újrahasznosítás? Fogtok magatoknak sortot gyártani?
Szép pénteket, puszi,
Eszti

9 megjegyzés:

  1. Ez a sort pont attól szuper, hogy alap darab :) Bármivel tudod majd kombinálni. Nekem nagyon bejön:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én is azt szeretem benne, hogy tök egyszerű, de terveim szerint készül majd még egy felturbózott változat is :)

      Törlés
    2. Remélem megmutatod a blogon azt is:)

      Törlés
  2. De jó, nekem is van egy olyan farmerem, amit már nem hordok annyira, szerintem én is átalakítom! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tetszik! Bár én sajnálok mindenbe belevágni...nem vagyok az a típus aki élvezi, ha pusztít:D (már az oviban sem szerettem legótornyot bontani:P)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ez aranyos hasonlat volt :) Igazából használható dolgokat én se nagyon szeretek felszabdalni, de ez a gatya bő is volt, rövid is volt, lyukas is volt - úgy gondoltam, csak jobb lehet, ha kipróbálom ezt az átalakítást :)

      Törlés