2012. június 21., csütörtök

Marionnaud címlaplány

Sziasztok!
Jelentkeztem a Marionnaud címlaplány játékába, ezért szeretnélek megkérni Titeket, hogy dobjatok nekem egy szavazatot, ha van kedvetek. Nem fűzök nagy reményt a győzelemhez (sok nagyon szép lány jelentkezett), de gondoltam egy próbát megér :)
Ezzel a képpel neveztem, ITT tudtok szavazni, egy facebook alkalmazást fog behozni, amit engedélyezni kell, aztán katt a Fotók megjelenítésére, és a nevezők között keresd a fenti képet. De akár Ti is jelentkezhettek! :)

5 megjegyzés:

  1. nekem nem jeleníti meg a képet és nem is talállak a versenyzők között :/ szerintem valami nem stimmel a linkkel, vagy nem tudom. :S egyébként jó sok blogger jelentkezett a versenyre :O ezt külön a bloggereknek szervezték?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó, akkor nem értem, de mindjárt lecsekkolom, köszi, hogy szóltál :) Nem, nem bloggereknek szervezték, bárki jelentkezhet, talán azért látod leginkább bloggerek körében, mert ők (mi?) ezt a lehetőséget is kihasználják, hogy népszerűsítsék magukat és szavazókat szerezzenek. :)

      Törlés
  2. Szia! Tetszik a blogod, ha eszembe jut mindig elolvasom! Neked van tumblr oldalad? Csekkold az enyémet szkamilla.tumblr.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat. Igen, van Tumblr-em, de mivel nem a blog témájába vágó, ezért itt nem hirdetem.

      Törlés