2011. november 4., péntek

Bemutatkozás féle

Sziasztok!
Ha valaki esetleg a gyurmás blogomról tévedt ide, az tudhatja, hogy nem nagyon szívlelem ezeket az első bejegyzéseket. Mit is vár a látogató? Valami izgalmasat, valamit, ami megfogja, vagy amire felkapja a fejét, ami miatt a böngésző címsorára pillant, hogy Hol is vagyok? Jegyezzük csak meg ezt a blogcímet!
És mindig félek egy kicsit, hogy ez az, ami nem fog menni...

Szóval, ez egy amolyan Szépség és stílus blog féle lenne, ahogy a neve is mutatja. Hadd magyarázzam meg ezt egy picit. Szóóval, ismerjük azt az érzést, amikor nagyon éhesek vagyunk, és csak úgy "összedobunk valamit a konyhában"? Nálam gyakran van úgy, hogy az összedobásból kikerekedik egy csinos kis szendvics, benne minden földi jóval: szalámi, paprika, paradicsom, reszelt sajt, keménytojás...
Az ilyen megpakolt szenyákban úgy érezhetjük, hogy minden benne van. Ilyesmi lenne ez a blog is. Egy olyan olvasztótégely, amiben benne van minden, amit a szépség, a stílus fogalmával összeköthetünk.

Azt talán nem mondhatom, hogy mostanra megvan bennem mindaz a tudás és tapasztalat, ami egy ilyen bloghoz kell, de a lelkesedés mindenképpen :)
Szóval, remélem van kedvetek velem együtt elkészíteni néhány finom szendvicset! :)

Üdv, szép estét,
Eszti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése