2011. november 18., péntek

Sztárok stílusában DIY sorozat I.: Kristen Stewart

Sziasztok!
Arra gondoltam, indítok egy DIY, azaz do-it-yourself sorozatot. Ha pedig sorozat, legyen valami tematikája!
Sokan gondolják, hogy amit egy színész, énekes, celeb visel, az számunkra elérhetetlen. Azért választottam ezt a témát, hogy bebizonyítsam, ez bizony nem minden esetben van így, sőt! Néhány jellegzetes darabot saját kezűleg is elkészíthetünk.

Elsőnek Kristen Stewart karkötőjét szemeltem ki magamnak. A legújabb IM címlapján vettem észre először, de ahogy utánanéztem, ez a jellegzetes darab elég nagy népszerűségnek örvend az internetezők körében.


Ha bírjátok ezt a laza, vagány stílust, kezdjétek el gyűjteni a dobozos üdítők nyitókáit (az istennek nem jut eszembe a neve, hogy hívjuk ezt magyarul? :) Túl sok külföldi oldalt olvasok ;)), ugyanis szemlátomást ebből készült az Alkonyat sztárjának feltűnő kiegészítője.
Én már tudom is, hogyan fogom megvalósítani - Természetesen majd mutatok saját képet is, egyenlőre az inspiráció:

Van egyszerűbb és bonyolultabb módszer az elkészítésre, különböző szalagokkal, fonállal stb. tovább fokozhatjuk a különlegességét.
Egy sima fekete szaténszalaggal akár még ünnepi, elegáns viselet is lehet, de ahogy az utolsó képen látjuk, bohókás, fiatalos, ha színes szalagot fűzünk bele, akár pöttyössel is el tudom képzelni.

Ezen az oldalon a kicsit bonyolultabb változatot találjátok meg lépésről lépésre, az oldal alkotói fonalat használtak, de nyugodtan változtassatok rajta a saját elképzeléseitek szerint:
Soda pop tab bracelet

Remélem tetszett, ha megvalósítjátok az ötletet, mindenképpen mutassátok meg nekem is, nagyon kíváncsi vagyok rá!
Kommentbe várom az ötleteket, milyen sztárok stílusát koppintsuk legközelebb! :)

Üdv, kellemes pénteket,
Eszti

1 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy nem szokás fél évvel később kommentelni, de elkezdtem a kezdetektől olvasni a blogod (mániám az ilyen...), és eszembe jutott annak a bigyónak a neve: doboznyitó fül. :)

    VálaszTörlés