2011. november 15., kedd

Essence Urban Messages trendkiadás kritika

Sziasztok!
Tudom, hogy az aktív blogolvasók már a soknál is több Urban Messages-es posztot olvashattak, remélem, ezen az utolsón mér át tudjátok rágni magatokat... :)
Hétvégén volt szerencsém elmenni egy Müllerbe, és már előre örültem, hogy megnézhetem az essence új trendkiadását, az Urban Messages-t. Ám ami a hivatalos honlapon klassznak, jót ötletnek és hasznosnak tűnt, az élőben elég hervasztó volt.
Jöjjön tehát a személyes véleményem, amit még megfogalmazni is fáj, hiszen elvetemült essence-rajongó vagyok :)




Ezek a szemhéjfesték kréták tartós, selymes, vibráló színeket ígérnek. Ajánlott fogyasztói áruk 699 Ft, ami a kép alapján nekem egész barátságosnak tűnt, a boltban derült ki, hogy ezek mindössze gyufásdoboz méretűek, így szerintem nem éri meg, és nekem az árnyalatok sem tetszenek, de ez az egész kollekcióra igaz.
A szemkihúzó tollak három színben kaphatók, én már csak a világoskékkel és a szürkével találkoztam. Ez sem volt nagyon megkapó, szerintem nincs olyan szemszín, amihez egy ilyen türkiz jól áll (vagyis, biztos van, de az nem én vagyok :)), a szürkével ugyanez. Eleve az állagát, vonalvastagságát nem is néztem meg, első ránézésre nem voltam kíváncsi rá.

A körömlakkok sokkal meggyőzőbbek voltak, de annyira nem volt különleges egyik sem, hogy az a "mostakarom" érzésem legyen tőlük, olyan színek voltak, amik mellett simán elmegy az ember, ha nem kifejezetten ilyet keresek valamilyen alkalomra, nem sok értelmét látom, kékem rengeteg van, a sárgát nem nagyon kedvelem, ez a lazac szín elég előnytelen volt, egyedül a fehér tetszett valamennyire.
A parfümök nem az essence erősségei, én még nem találtam olyat, ami nagyon tetszett volna, ezzel sem voltam így, szerintem kifejezetten büdös. :)


A "Manhattan felhőkarcolóira emlékeztető" rúzsok voltak talán a kiadás legvonzóbb darabjai. Jól eltalálták a színeket: a piros ugyan nem az én színem, de jól nézett ki, a barack visszafogottabb volt, a szürke pedig egyértelműen a bevállalósoké. Egyiket sem próbáltam ki és hoztam haza, pedig az áruk is barátságos volt, kb. 600 Ft, pontosan nem emlékszem.
Aki kipróbálta: hard candy, olvasd el az ő véleményét is! :)

A csillámos testsprayről nem tennék be képet. Könyörgöm, szerintem az egy vicc! Soha nem értettem ezeket a sprayket, nem tudok olyan alkalmat kitalálni, amin diszkógömbként akarnék csillámlani (mellesleg fújtam egy picit a kezemre, és semmi változást nem vettem észre...).

Szóval, röviden és tömören ennyit a Városi Üzenetekről, összességében az essence hozott már ennél jobbat is, remélem, a Vampire's Love nem lesz ekkora csalódás!

Ti vettetek valamit a kollekcióból? Mi a kedvencetek?

Szép estét, üdv,
Eszti

2 megjegyzés:

  1. hivatalosan holnaputántól lehet kapni, de sok helyen már kint van. ne várj tőle sokat, kb csak a körömlakkok jók a többi játéksmink kategória.

    VálaszTörlés
  2. köszi az infót, hétvégén megnézem. Sajnos ettől tartottam, a promó-fotók mindig olyan sokat igérőek, aztán élőben meg kiderül, hogy semmit sem érnek.. igen, a körömlakk az essence erőssége :)

    VálaszTörlés