2011. november 25., péntek

Hajápolás I.: Revalid kapszulák

Sziasztok!
Azok közé tartozom, akiknek a haja, hát, alapvetően nem a legszebb, legdúsabb, legjobb tartású. Minden napi harc, hogy vállalhatóan nézzen ki a frizurám. Mivel eléggé hullik is, ezért arra gondoltam, itt az ideje változtatni, és szépen megerősíteni mind a hajam, mind a körmöm, erre pedig a Revalid 90 db-os haj és körömerősítő kapszuláit választottam.
Bizonyos időközönként szeretnék majd írni arról, hogy hogyan változik a helyzet, amióta szedem a vitamint.
Elsőként nézzük, mit ígér a termék.

"A Revalid® kapszula kifejezetten a gondos haj- és körömápoláshoz szükséges anyagokból lett összeállítva: használata egészségesebbé, csillogóbbá változtatja a hajat, erősebbé, rugalmasabbá teszi a körmöket.
  • A búzacsíra kivonat megállítja a hajhullást.
  • A köleshéj kivonat elősegíti a haj és a körmök növekedését és újraképződését.
  • A kéntartalmú aminosavak elősegítik a haj és a körmök újraképződését, javítják azok szerkezetét.
  • A B-vitaminok optimalizálják a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét.
  • A  PABA (para amino benzoe sav) serkenti a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét.
  • Az ásványi anyagok (réz, vas, cink) nélkülözhetetlenek a hajhagymák és a körmök anyagcseréjének  biztosításához.
A belülről tápláló, klinikailag igazolt hatású Revalid® kapszula hazánkban már évek óta nyújt segítséget a töredezett köröm, illetve a hajhullás ellen küzdőknek! A Revalid® kapszula a korszerű haj- és körömápolás hatékony „varázsszere” – akár már két hónap alatt megállítja a hajhullást, elősegíti a hajnövekedést! "
(Még többet olvashattok róla a revalid.hu-n.)

Én nemrég kezdtem el, még egy teljes levél sem fogyott el, eddig nem érzem a hatást, de bizakodó vagyok. Igyekszem rendszeres időközönként feltenni képet a hajamról, illetve megosztom majd a tapasztalataimat is veletek a bogyókkal kapcsolatban.
Itt az első (rettentő minőségű, nem túl előnyös, zavaró elemekkel tarkított :() fotó. A hajam nem túl hosszú (bár már egészen megnőtt :)), rettenetesen lelapulós, eléggé hullik, és teljesen fénytelen.
Kíváncsi vagyok a Revalid hatására, talán túl sokat várok tőle, de nagyon bizakodó vagyok. :)

Ti kipróbáltátok/kipróbálnátok a Revalidot? Van valamilyen tapasztalatotok a kapszulákkal, vagy bármelyik más Revalid termékkel?

Szép estét, üdv,
Eszti

4 megjegyzés:

  1. Én a napokban kezdtem el használni a Béres szépségvitamint...kíváncsi vagyok hatásos-e...

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én is sokáig szedtem Béres szépségvitamint. Valamennyire javult is a helyzet, de mikor elfogyott, nem vettem újra, és gondoltam akkor inkább kipróbálok egy másikat is.
    Kiváncsi vagyok a véleményedre, írd majd meg, használt-e! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én már kb két hónapja használom a Varga cseppeket, amit gyógyszertárban vagy fodrászkellékesnél lehet kapni.. sztem elég korrekt az ára : 2500.. A haj tövébe kell kenni minden nap . Nálam határozottan látszik a változás, aminek nagyon örülök, sokan megjegyezték :) Egyyébként olyan a hajtípusom mint neked.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Köszönöm az ötletet, egy ismerősöm gyógyszertárban dolgozik, majd megkérdezem. És mire jó? Mmint, fényesebb lesz a hajad, vagy megemeli a hajtöveket? Mindenesetre ennek utánanézek. :))

    VálaszTörlés