2012. március 25., vasárnap

Trendvadászat 0. rész - Mi is lesz ez?

Sziasztok!
Belekezdek egy új sorozatba, engedjétek meg, hogy bemutassam, mi lesz az!
"A másolás divat lett, és úgy tűnik, mindenki követi" - Forrás: weheartit.com
Mit is ígér ez a szó, hogy trendvadászat? Számomra a legújabb divatőrületeket, friss infókat, fiatalok és felnőttek között újonnan felbukkanó trendeket...
Ha nektek is, akkor tartsatok velem az új sorozattal, amiben mindig a legújabb mániákról írok nektek. Ígérem, ezek nem magazinokból szedett és máshol látott ötletek lesznek - csak olyat írok le, amit láttam, tapasztaltam :)

Imádom figyelni a körülöttem levő emberek és a stílusuk változását. Szerintem ez iszonyú érdekes, és ha tehetném, "hivatalosan" is ezzel foglalkoznék... A divat az a dolog, ami napról napra, percről percre változik. Mi az a rugó, ami mozgatja? Mitől függ, hogy egy ötlet alapdarabbá növi ki magát, vagy marad múló fellángolás, amire évekkel később azt mondjuk: "Ne már, ez annyira 2006!" (vagy még régebbi...)
Forrás: weheartit.com

Szeretem figyelemmel követni az új trendhullámokat, őrületeket. Egyrészt persze azért, mert mindenki jól akar kinézni, szeretek divatos lenni, de ez nem minden (a stílus sokkal fontosabb, például). Sokkal inkább azért, mert amikor felüti a fejét egy újabb hóbort, elgondolkodom: Mi kellett ahhoz, hogy divatossá váljon, és meddig marad az? Kik követik, és hogyan idomul ehhez a változáshoz hirtelen az összes ruházati üzlet?  És sok hasonló kérdés, de nem akarok ezzel untatni senkit.

Egyszóval ebben a sorozatban utánajárunk, mi most a menő, megvitatjuk, mit gondolunk róla és mennyi időt jósolunk neki, utánajárunk, honnan ered (ha tudunk)... Velem tartotok? :)
"Ne add fel, csak mert ez az új trend! Légy önmagad!" - Forrás: weheartit.com

Figyelem! Csak két szemem van. Figyelni fogom a kortársaim öltözködését, a külföldi divatblogokat, a boltok változó kínálatát és az újságokat is, de lehet, hogy nem tűnik majd fel valami, ami nektek szemet szúr. Örülök neki, ha bármilyen ötletet megosztotok velem: amit ti láttok iskolában/munkahelyen, ami nektek tetszik, amiről szívesen olvasnátok... Szóval nyugodtan írjatok, örömmel veszem! Köszönöm szépen! :)

Üdv,
Eszti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése