2012. április 29., vasárnap

Essence 52 In the nude rúzs TESZT

Sziasztok!
Régóta keresem a tökéletes nude rúzst, és egy lépéssel közelebb kerültem a megoldáshoz, amikor megvettem az Essence 52-es "In the nude" rúzsát. Ez a legelső Essence rúzsom, úgyhogy nem igazán tudtam, mire számítsak...
Ez itt a meztelen valóság. Ne haragudjatok a cserepes szám miatt, nem is akartam felrakni ezt a ciki képet, de végül arra jutottam, hogy látnotok kell mennyire fed, színez a rúzs.
És a szám egy közepesen vastag réteggel (szerintem még épp kellemes mennyiségű):

 A kép körülbelül színhű. A nude szín nagyon tetszik, szinte láthatatlan, de mégis fed egy kicsit, nagyon természetes a hatása.
 
Ez itt a csomagolása, doboza. :)
A forma egyszerű, "szájra álló". :)
Ez a kép is a színt próbálja szemléltetni. Nagyon szép szerintem.
És most a dicséretek után jöjjön egy kis kritika.
A problémáim a rúzzsal a következőek:
1. Nem tartós: nekem körülbelül 45 percet bír, evés-ivás nélkül, utána se a szín, se a krémesség nem marad meg.
2. Bár nagyon finom, krémes állaga van, nekem szárítja az ajkaimat.
Engem ezek a hibák nem tántorítanak el, ettől függetlenül is használni fogom a terméket, viszont nem hiszem, hogy megveszek egy másikat is ezek közül a rúzsok közül.
Nézzük az összesítést:
Ár: 5/4, 600 Ft körül volt, teljesen jutányos.
Csomagolás: 5/4, szimpla Essence-es csomagolás, pluszpont, hogy már messziről látszik a színe, bár ez ugyanúgy megtévesztő is lehet.
Tartósság: 5/2, én ennél többet várok el egy terméktől...
Szín: 5/4, nem fed túlzottan, de valódi nude szín.
Állag: 5/5, szuper krémes :)
Ápolás: 5/3, tudom, hogy nem ajakápolónak vettem, de szerintem nem egy nagy elvárás egy rúzstól, hogy ne szárítson.
Megvenném-e újra? Hát, lehet, hogy többet gondolkodnék rajta, de szerintem igen :)

Nektek van Essence rúzsotok? Szeretitek őket vagy vannak fenntartásaitok velük kapcsolatban, mint nekem?

Kellemes vasárnap délutánt nektek, puszi,
Eszti

6 megjegyzés:

  1. szia, vedd át a díjadat a blogomon :)

    VálaszTörlés
  2. Na. Hát az az igazság hogy ezzel valahogy én is így vagyok legalábbis első benyomás szinten. Tökjó krémes, nincs nagy határvonal a bőr és a száj között ha érted mire gondolok (mert nude mellényúlásoknál az érdekesen tud kinézni), viszont így kb ennyi:D Mondjuk szárítani nem szárít. Az all about cupcake amúgy sokkal jobb, de az is biztos hogy egy Essence és egy Catrice minőség ég és föld, szóval azt a plusz 500at simán megéri rááldozni, és amúgy egy évvel tovább tartható is az Essencenél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy alapjáraton nem volt eléggé hidratált a szám (mondjuk, ez látszik is), de nekem egy használat után nagyon kicserepesedett tőle...
      Igen, egyre biztosabb vagyok benne, hogy beruházok egy szép Catrice rúzsra, sajnos a közelünkben nem kapható ez a márka, de majd ha valahol útközben találkozok vele! :)

      Törlés
  3. Nekem 4 Essence ruzsom van. Ebbol az elso ketto szerzemenyem nagyon nem jott be. Meg is utaltam a ruzsait egy jo idore. Amugy a 12-es Sparkling Miracle es a 42-es Fairytale ami nem igen jott be. Aztan olvastam par helyen roluk, igy adtam neki meg egy eselyt, igy megvettem az 52-es In the nude es a 53-as All about Cupcake arnyalatot. Az utolsoval nagyon meg vagyok elegedve.:)
    De a Catrice ruzsai tenyleg sokkal jobbak.:/ Viszont nekem az Essence 24 honapos, a Catrice meg csak 18.... Nem tudom hogy ertette az elottem szolo, hogy a Catrice tovabb eltarthato.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaah...es nekem az Almost Famous tetszene nagyon meg..de mindenhol a testert latom csak....na jo am van ahhoz hasonlo ruzsom, de tetszik :))

      Törlés
    2. Hmm, értem :) Egészen megkedveltem ezt a rúzst egyébként, szóval lehet én is adok még nekik esélyt.

      Törlés